2010. augusztus 30., hétfő

A tanév kezdetével pezsdül az élet a Magyartanárok oldalán is!

Időnként kattints oda, hátha találsz valami újat!

Vagy add közzé, amivel mások segítségére lehetsz!

Apropó, segítség!

Ha valamiben segíthetünk, akkor írd meg nekem, és úgy, mint Zsuzsa kérését, továbbítom mindenkihez. (Sajnos még mindig nem jó a fórum, mert nem lehet új topicot kezdeni! De ki fogom találni, hogyan kommunikálhatnánk az oldalon...)

Kedves Kollégák!

Tudom, hogy az év eleji hajtásban rosszkor szólok, de sürgős segítségre lenne szükségem! Kellene nekem jónéhány diszgráfiás írásminta minden korosztályból. Nagyon megköszönném, ha tudnátok néhányat küldeni. Még annyit kérnék, hogy írjátok oda, hányadik osztályos a gyermek!

4 megjegyzés:

  1. Középiskolás is jó, mert tudok szerezni!??

    VálaszTörlés
  2. Szerintem mindegy,csak meg kell jelölni a korosztályt.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok,

    a diszgráfiára utaló jegyeket be tudnám gépelni, ha ez segítség. A rendezetlen íráskép, a betűvezetési problémák, vagyis az írás alaki része a 'kisebb' probléma ezeknél a gyerekeknél. És érdemes megnézni legelőször az olvasásukat ,az olvasási problémákat könnyebb diagnosztizálni- önmagában diszgráfia nem igen szokott előfordulni.

    VálaszTörlés
  4. Teca,ezt a levelet a Magyartanarok.hu-ról kaptam,onnan másoltam be,hátha valaki tud segíteni a kollégának írásmintával. De köszi a felajánlást,hátha valakinek még jól jön.

    VálaszTörlés