2011. január 5., szerda

Kérés

Először is boldog új évet kívánok minden erre járónak! Legyen sikeres évetek!

Aztán egy kérésem lenne:
egyik kollégánk az önkormányzat tagja lett,és nagyon vehemensen képviseli az érdekeinket; most annak próbál utánajárni,hogy más iskolákban hogyan oldják meg a caffetériát,mennyit,milyen formában adnak. Ha nem titok,megosztanátok velünk ezt az információt?
Előre is köszönjük!

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nálunk az iskolában a tavalyi gazdasági évben 5000 ft-ot adott az önkormányzat Tesco utalványban havonta. Hogy idén mi lesz, nem tudni. Bevezetik-e azt a bizonyos kártyás rendszert? Vagy nem? Meglátjuk. De ez egy közepes méretű falu, ahol én dolgozom.
    Köszönöm, hogy segíthettem.
    Ibolya

    VálaszTörlés
  2. Aki tud, segítsen nekem. Bár úgy tudom, nekem van igazam, de hátha nem. Tehát a kérdés az, hogy rendelkezhet-e úgy az iskola igazgatója, hogy egész tanév során az ebédeltetést és a felügyeletet a tanárok és tanítók felváltva, de néha hetente többször is, órarendbe beépítve, kötelező óraszámon túl ingyen és bérmentve végezzük el. Iskolaotthonos az iskoláról van szó. Azon kívül: Aláírathat-e olyan nyilatkozatot, miszerint lemondunk a túlóra kifizetéséről? Annyi ugyanis az iskola fűtési költsége, ergo, mi fizetjük a fűtést...

    VálaszTörlés